hands

 

         

Start

NEI

Integra

Bach Bloesem

Levend bloed analyse

Workshop Spiertesten

Vitamine B12

Healing/Labyrint

Begeleiding

Voor wie?

Consult/Contact

Intake formulier

Reacties

Nieuwsbrief

Links


Linkedin

Facebook

 

Levend bloed analyse

Bij levend bloed analyse wordt een druppeltje bloed (door een klein prikje in je vinger) gelijk onder de microscoop gelegd. Er wordt, anders dan in het laboratorium, gekeken naar o.a. de vorm, grootte, elasticiteit, kleur van de cellen. Vooral de rode bloedcellen, omdat daar er meer van zijn, maar ook witte bloedcellen en naar structuren (denk aan bacteriën/schimmels) die oorspronkelijk niet in het bloedbeeld horen te zijn.
Verder wordt er ook nog een vrije radicalentest uitgevoerd. Hierbij wordt een opgedroogde druppel bloed onder de microscoop gelegd. Er wordt o.a. gekeken naar de afweer op het moment van afname.

De levend bloed analyse en vrije radicalentest is een analyse en geen diagnose. De diagnose kan worden gesteld in samenhang met de klachten.
Ieder mens is verschillend, en bij dezelfde klachten hoeft niet dezelfde diagnose te worden gesteld.

 

Levend bloed analyse Natuurgeneeskunde in Balans

 

Voor wie is het bestemd?
Voor wie regulier geen (duidelijke) diagnose is gesteld bij moeheid, te kort aan energie, hoofdpijnen, long/luchtwegklachten, maag/darmklachten, gewrichtspijnen, huidklachten, ontstekingen, allergische klachten, traag herstel na ziekte.
Ook voor mensen waarbij al eens is opgemerkt dat het verstandig zou zijn om de suiker/aspartaam te laten staan.

De kosten zijn 75 euro per analyse. Dit is inclusief de algemene (voedings)adviezen. Aanvullende kruiden/therapieën dienen apart afgerekend te worden. Denk hierbij ook aan een persoonlijk voedingsadvies.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen? Bellen mag natuurlijk altijd.

 

 

   

Laatst bijgewerkt: 01-11-2016