hands

 

         

Start

Maak hier je afspraak

NEI

Integra

Bach Bloesem

Levend bloed analyse

Workshop Spiertesten

Vitamine B12

Healing/Labyrint

Voor wie?

Consult/Contact

Intake formulier

Reacties

Links

 

Linkedin

Facebook

 

Healing

Door te starten met de opleiding NEI® is er bij mij waarschijnlijk iets geactiveerd, wat eigenlijk iedereen al wel bezit. Ik merkte dat er energie uit mijn handen kwam en dat ik kon “voelen” waar iets niet goed zit.

In 2008 heb ik een workshop Quantum Touch gevolgd. Hierbij worden de energiefrequenties van het lichaam naar een hogere frequentie gebracht, waardoor het zelfhelend vermogen wordt versterkt.

In 2010 heb een cursus gevolgd, waarbij met behulp van kosmische energie het zelfhelend vermogen van het lichaam weer een extra zetje krijgt. Vergelijkbaar met Quantum Touch, maar net iets anders en dus ook een andere werking.

Voor het ontstoren van electrosmog, mobieltjes, computer, optimaliseren van water(leidingen/kranen) etc. kan je ook bij mij terecht. Hierbij gebruik ik ook de kosmische energie.

Heb je last van electrosmog? Dit kan namelijk allerlei vage klachten geven: moeheid, hoofdpijn, niet lekker in je vel en erger. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Vingerlabyrint
vingerlabyrint.jpg

 

Het labyrint is een oeroud symbool voor de weg naar je innerlijke bron. Het verschil met een doolhof is dat een doolhof verschillende wegen heeft en dat je daar in vast kan lopen. Een labyrint is een weg met onverwachte wendingen die altijd naar het centrum gaan. Kortom in een  doolhof verlies je je weg, in een labyrint vind je je weg.
Het ‘bewandelen’ van een labyrint kent 3 fasen:

  1. Loslaten, de weg naar binnen.
  2. Ontvangen, het centrum.
  3. Toelaten, de weg naar buiten.


Door met je vingers het labyrint lopen, zorg je voor betere communicatie met rechts en links, rechter en linker hersenhelft, gevoel, intuïtie en verstand. Je verbind de chakra’s met elkaar (in dit ontwerp staat elke omwenteling voor een chakra). Door het vaak te doen raak je beter in balans.
Verder is het een uitermate geschikt therapeutisch middel voor mensen met dyslectie, angststoornissen, trauma’s, ADHD en voor kinderen in het algemeen om aan moeilijkheden en mogelijkheden te werken.