hands
         

Start

NEI

Integra

Bach Bloesem

Levend bloed analyse

Workshop Spiertesten

Vitamine B12

Healing/Labyrint

Begeleiding

Voor wie?

Consult/Contact

Intake formulier

Reacties

Nieuwsbrief

Links


Linkedin

Facebook

 

Integra

Integra is een methode die gebruik maakt van elektromagnetische en energetische energieën en van de manier waarop spieren reageren onder diverse omstandigheden.

Met behulp van testfilters kan de oorzaak van een lichamelijke klacht opgespoord en behandeld worden. Ook kunnen op deze manier allergieën en intoleranties opgespoord en behandeld worden. Testfilters zijn buisjes met een stofje erin, bijvoorbeeld een allergeen waarop je spieren zwak testen, waaruit blijkt dat dat stofje niet goed is voor jou.

De behandeling zal hierbij bestaan uit Bach Bloesem, HomeoFlowerPlex (combinatie van bloesems en homeopathiemiddelen), vitaminen, mineralen en/of allergoplex (middel tegen allergieën/intoleranties). Tevens zullen de etherische oliën getest worden.

Voor vitaminen, mineralen en voedingssupplementen van Orthica en AOV kan je ook bij mij terecht. Dit is van hoogwaardige kwaliteit en gaat uit van orthomoleculaire voedingsleer. Ik kan uittesten wat de tekorten zijn en deze aanvullen. Ook tekorten kunnen veel ellende geven, depressiviteit, moeheid, slecht zien.
Zo kan preventief al veel leed voorkomen worden.