hands
         

Start

Maak hier je afspraak

NEI

Integra

Bach Bloesem

Levend bloed analyse

Workshop Spiertesten

Vitamine B12

Healing/Labyrint

Voor wie?

Consult/Contact

Intake formulier

Reacties

Links

 

Linkedin

Facebook

 

Integra

Integra is een methode die gebruik maakt van elektromagnetische en energetische energieën en van de manier waarop spieren reageren onder diverse omstandigheden.

Met behulp van testfilters kan de oorzaak van een lichamelijke klacht opgespoord en behandeld worden. Ook kunnen op deze manier allergieën en intoleranties opgespoord en behandeld worden. Testfilters zijn buisjes met een stofje erin, bijvoorbeeld een allergeen waarop je spieren zwak testen, waaruit blijkt dat dat stofje niet goed is voor jou.

De behandeling zal hierbij bestaan uit Bach Bloesem, HomeoFlowerPlex (combinatie van bloesems en homeopathiemiddelen), vitaminen, mineralen en/of allergoplex (middel tegen allergieën/intoleranties).
Naast alle (natuurlijke) supplementen, homeopathie en voeding, kan ik ook ondersteuning bieden met DoTERRA essential oils, etherische oliën. Deze kunnen aromatisch gebruikt worden, maar ook op andere wijze. Dit wordt altijd gecontroleerd met behulp van kinesiologie/spiertesten om zo tot een optimaal resultaat voor jou te komen.

Door de studie Natuurvoedingsadviseur ben ik in staat jou uit te leggen hoe bepaalde voedingsmiddelen een helende werking voor juist jou hebben, en wat je beter zou kunnen laten staan. De vitaminen en mineralen, eiwitten, koolhydraten, vetten en ook enzymen worden uiteraard in dit hele verhaal meegenomen.

Voor vitaminen, mineralen en voedingssupplementen van Orthica en AOV kan je ook bij mij terecht. Dit is van hoogwaardige kwaliteit en gaat uit van orthomoleculaire voedingsleer. Ik kan uittesten wat de tekorten zijn en deze aanvullen. Ook tekorten kunnen veel ellende geven, depressiviteit, moeheid, slecht zien.
Zo kan preventief al veel leed voorkomen worden.

Wil je een afspraak maken dan kun je hier invullen. Als de door jou gewenste tijd niet beschikbaar is, neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen naar een oplossing.