hands
 
         

Start

Maak hier je afspraak

NEI

Integra

Bach Bloesem

Levend bloed analyse

Workshop Spiertesten

Vitamine B12

Healing/Labyrint

Voor wie?

Consult/Contact

Intake formulier

Reacties

Links

 

Linkedin

Facebook

 

NEI®

NEI® staat voor Neuro Emotionele Integratie en is zo efficiënt dat je al binnen een sessie indrukwekkende resultaten en veranderingen zal merken. Met behulp van NEI® pak je de werkelijke oorzaak aan, waardoor je uit balans bent geraakt en klachten hebt gekregen.

Ieder persoon heeft een bewuste en een onbewuste. Het onbewuste slaat alles op wat je meemaakt in je leven. De goede en minder leuke kanten van het leven. Je begrijpt dat je van de goede dingen des levens niet ziek zal worden. Echter de minder leuke kanten hebben soms een zodanige invloed op je leven, dat je uit balans raakt en allerhande klachten krijg.

Met NEI® kan worden uitgezocht welke emoties je blokkeren op emotioneel, fysiek en mentaal gebied.

Via spiertesten wordt er gezocht naar het allereerste begin van het ontstaan van de klacht. Deze emotie wordt geïntegreerd, waardoor het bewuste en onbewuste gaan samenwerken en de blokkerende emotie kan worden losgelaten.

Wanneer we deze oorzaak hebben weggenomen, zorg je er zelf voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam wordt aangezet. Met andere woorden het lichaam heelt zichzelf, waardoor de klacht verdwijnt. Hierbij is het niet nodig de oorzaak waardoor je uit balans bent geraakt te beleven, deze wordt alleen aangestipt. Hierdoor wordt de therapie makkelijker ondergaan, en zal evengoed het “zelfhelende” effect ontstaan.

NEI® lost voor 90% de klacht op, de overige 10% zal met behulp van inzet van het bewuste, Bach bloesem en eventueel homeopathische middelen dan wel healing worden opgelost.

Wil je een afspraak maken dan kun je hier invullen. Als de door jou gewenste tijd niet beschikbaar is, neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen naar een oplossing.

handen