hands

 

         

Start

Maak hier je afspraak

NEI

Integra

Bach Bloesem

Levend bloed analyse

Workshop Spiertesten

Vitamine B12

Healing/Labyrint

Voor wie?

Consult/Contact

Intake formulier

Reacties

Links

 

Linkedin

Facebook

 

Reacties

Ik ben ontzettend blij dat ik destijds via een vriendin bij Yvonne terecht gekomen ben. Voor mijzelf en voor mijn kinderene ben ik al voor heel diverse klachten geweest. Yvonne is een hele fijne ontspannen vrouw met enorm veel kennis. En wat ook heel fijn is dat zij altijd op korte termijn plaats heeft in haar praktijk. Laagdrempelig, ontspannen en veel kennis! 1-1-2021

Reactie van een moeder:

Het gaat goed met hem joh! Ik vind het elke keer weer verbazingwekkend hoe hij veranderd naar 1 of 2 behandelingen.
Hij leeft weer veel makkelijker. Rent weer voor mij uit naar school toe. Heeft weer meer kleur op zn wangen. Vraagt weer veel meer vriendjes te spelen. Met proefzwemmen durft hij gewoon in een grote groep, uit zichzelf, een vraag te stellen aan de badmeester.
Toen ik hem vertelde hoe trots ik op hem was en ook vroeg of er nog meer kindjes een vraag stelde zei hij: nee joh, dat vinden ze natuurlijk hartstikke eng. Ha ha ha.
En het mooiste van alles. We kregen via de mail van school een filmpje van de Carnavel. Ik kreeg een brok in mijn keel toen ik mijn kanjer daar tussen die hele drukke menigte blij in de polonaise zag lopen. En toen hij voorbij de camera kwam daar breeduit in keek en zwaaide. Je zag echt dat hij genoot.
Met voetbal gisteren voor het eerst weer buiten. En een paar keer liet hij zich tijdens het partijtje op de grond vallen (mam, ik maakte een sliding).
En ga zo maar door. Hij slaapt weer beter in. Als ik één dingetje zou moeten noemen wat nog wat minder gaat, is het elke ochtend óf avond, ik voel hier wat of ik voel daar wat. Hoef ik daar niet voor naar de dokter, gaat dat wel weer over.
Maar ach, als dat alles is kunnen we daar goed mee leven

-Volgend schema is van een klant, 28 sept 1e consult

1e afspraak met Yvonne. Zout, kaas en spekjes zoveel mogelijk laten staan. Werken aan acceptatie van mezelf. Leren om te geven en nemen. Ik ben het waard om van mezelf te houden. 

nb duidelijk is hier het ontgiftingsproces van het zout. Na ruim 2 weken worden de klachten minder. 18 oktober was het 2e consult.

 

KLACHTEN DATUM DATUM DATUM DATUM DATUM DATUM
28-sep 8-okt 11-okt 13-okt 15-okt 8-nov
onrust 8 9 6 2 2 2
emotioneel instabiel 9 7 6 2 2 2
moeite met grenzen stellen 9 7 6 2 2 2
moeite met drukte/ veel mensen 9 6 6 2 2 2
rugklachten 9 6 6 7 5 8
weinig conditie  9 9 9 7 6 8
weinig spierkracht 9 9 9 7 6 8
vocht vasthouden 8 7 9 0 4 2
extreme vermoeidheid 8 7 7 2 8 2
misselijkheid 8 6 8 0 9 2
duizelig 8 6 8 0 8 2
behoefte aan zout 9 6 8 6 2 2
hongergevoel 8 6 8 9 3 2
koud 9 6 6 9 9 2
ineens zweten 9 5 5 0 0 2
candida 7 0 0 0 3 2
prikkelende voeten 8 6 6 0 0 2
Streven: energieniveau laten stijgen
lekker in mijn vel zitten
gelijkwaardige relatie
minder onrust

Mijn dochter heeft destijds veel baat gehad bij je behandeling. Eerst wilde ze er niet zo aan, maar later gaf ze toch toe dat het verbeterde contact met haar vader toch echt is gekomen door jouw behandeling.

-Via onze buurvrouw kwamen we bij je terecht. We hadden een poes gekregen en in plaats van dat dat voor gezelligheid zou zorgen, bracht het alleen maar stress. Onze dochter was eigenlijk gewoon bang voor haar. We zijn een paar keer voor behandeling bij je geweest en naar verloop van tijd werd het steeds beter tussen haar en de poes. Af en toe gaat het nog wel eens mis, maar de poes kan ook wel erg speels/wild/gek doen. Ze durft de poes te aaien, op te tillen, met haar te spelen en alleen met haar in een vertrek te zijn. Voor langere tijd de poes op schoot nemen is nog niet echt gelukt, maar zo langzaam aan raakt ze aan haar gewend. Onze dochter is ook onzeker, hier heb je ook een stuk van weggenomen en durft ze af en toe voor zichzelf op te komen als ze iets echt niet wil. Als ze het 'moelijk' heeft vraag wel eens of ze nog eens bij je langs wil, dan zegt ze dat het nog niet hoeft en neemt ze haar buisje bij zich. We zijn erg blij met je hulp.

-Ben met ons zoontje van twee jaar bij Yvon geweest omdat hij sinds de komst van zijn broertje geen nacht meer doorsliep. De eerste weken stond ik als het tegenzat drie a vier keer per nacht bij zijn bedje en gaf tussendoor nog nachtvoedingen aan de jongste. Op een gegeven moment maar voor de gemakkelijkste weg gekozen en onze oudste zoon bij ons in bed genomen. Dat zorgde voor een betere nachtrust, maar ik was er zelf niet rustig onder! Eigenlijk vond ik het maar niks en het frustreerde mij. Hoe zou ik hem ooit weer in zijn eigen bedje krijgen? Zowel ons zoontje als ik zijn behandeld door Yvon. Duidelijk werd dat ons zoontje mede onrustig sliep door levendige dromen. Sinds de behandelingen van Yvon slaapt ons zoontje rustiger en lijkt hij minder te dromen. Hij heeft zelfs alweer één keer een nacht doorgeslapen. Ik maak mij er niet meer druk om en heb ik er vertrouwen in dat hij straks (met mijn hulp) weer in zijn eigen bedje kan slapen.

-Ik ben bij Yvonne geweest omdat ik heel erg last had van mijn darmen. Ze ging allemaal vragen stellen en dan moest ik met mijn vingers op elkaar en dan ging Yvonne naar de kracht kijken. Daar door wist zij of ik  wel of niet ergens tegen kon en ook hoe ik mij van binnen voel. Ik heb voor mijn darmen heb ik poeder gehad en dat moest ik elke avond voordat ik naar bed ging op drinken. En ik heb bachbloesemdruppeltjes gekregen en balletjes om bij mij te dragen en dat zorgt dat ik me goed voel. Het is nu 2 maanden terug dat ik daar geweest ben en het gaat nog steeds goed. Ik ben blij dat ik geweest ben. Groetjes Shanté

-De afgelopen 2 weken zijn naar mijn idee best goed gegaan. Natuurlijk blijf ik B heel erg leuk vinden maar ik probeer me erover heen te zetten en voor mijn gevoel valt dat niet tegen. Wel heb ik die epa original nog opgehaald bij de drogist. Ik denk dat ik de afspraak die wij samen hebben voor volgende week maandag eerst wil afzeggen om het eerst zelf weer verder te gaan proberen. 
Ik wil je in ieder geval wel heel erg bedanken voor wat je tot nog toe voor me hebt gedaan. Ik voel me er wel goed bij dus mocht het niet gaan dan hoor je weer van me en kom ik zeker bij je terug. 

-Yvonne is geweldig. Ik voelde mij een tijd lang behoorlijk ziek. Ik zat dagelijks bij de huisarts, zelfs in het weekend.  Ik werd er alleen zo moedeloos van omdat ik er niets mee opschoot want volgens de artsen zat het tussen mijn oren. Ik ben op een gegeven moment bij Yvonne terecht gekomen en wat een verademing was dat. Iemand die wel naar mij luisterde en behandelde. Door de behandelingen en het luisteren van Yvonne werd ik rustig en kon het lichamelijke ongemak beter aan ( ik kon weer mee een boodschapje doen en ik kon weer lopen zonder een hand vast te hoeven houden) . Daarvoor lag ik allleen op de bank en kon ik niet alleen thuisblijven. Op aandringen van Yvonne bleef ik ook naar de huisarts gaan. Na vier maanden werd er een niertumor ontdekt en moest mijn linker nier verwijdert worden. Ik mocht Yvonne altijd bellen als ik wilde praten. Kortom Yvonne ik ben je nog steeds dankbaar dat je mij er doorheen gesleept hebt. Het gaat gelukkig weer helemaal goed met mij maar als ik weer iets heb dan weet ik zeker dat ik weer naar Yvonne ga. Jeannette

-Yvonne legt rustig en duidelijk uit hoe een behandeling in zijn werk gaat en neemt alle tijd. Tijdens de behandeling stelt ze vragen (aan mijn lichaam), die niet altijd goed te volgen zijn, maar naderhand legt ze duidelijk uit hoe en wat. Ze staat ook open voor vragen en neemt de tijd voor alles. Ik heb de behandelingen als erg prettig ervaren. Daarnaast straalt Yvonne rust uit, waardoor ik zelf ook rustiger werd. Ik zou een behandeling bij haar zeker aanraden, zeker alsje in het reguliere circuit niet verder komt. Mij heeft het in ieder geval erg geholpen. 

-het gaat weer veel beter met mij, het is echt fijn om niet meer flauw te vallen, en ben ook niet meer zo vaak moe. De moeheid is nog niet helemaal over, maar het word steeds beter! Op school gaat het ook steeds beter, en ik kan nu ook rustiger met stress omgaan! Bedankt voor alles! Groetjes Ruby

-Nei-therapie heeft mij erg geholpen om mijn emotionele problemen te onderkennen en hier positief mij om te gaan. Het was soms heftig, maar er is zo’n rust gekomen in mijn hart en er is warmte om mij heen. Dit is nieuw voor mij. Het voelt echt goed.

- Langs deze weg wil ik je even laten weten dat ik mij super voel. Geen last meer gehad van onverklaarbare hoofdpijn. Wel 1x migraine gehad, maar geen pijnstiller ingenomen. En 1x omdat het heel benauwd weer was en ik duidelijk te weinig had gedronken. Toen heb ik wel wat genomen. Ook omdat ik nu wel wist waardoor het kwam.
Ik gebruik ondertussen geen druppels meer en ook de steen draag ik niet meer.
Ik voel mij helemaal super en ben blij dat ik uit eindelijk toch de stap heb gewaagd om een consult bij je te "ondergaan".

- Onlangs ben ik bij je geweest met onze zoon Pascal, 7 jaar. Hij spuugde vaak wanneer wij andere dingen deden dan de gewone dagelijkse bezigheden. Dit was erg lastig voor Pascal maar ook voor ons. Wij waren niet anders gewend dan altijd een spuugbak bij de hand te hebben. Zo hadden wij er standaard 1 in de auto en 1 naast zijn bed. Zoals je kunt lezen praat ik helemaal in de verleden tijd. Nadat hij een consult bij jou heeft ondergaan, is hij volledig van zijn klachten af en hebben mijn man en ik een heel ander kind. Hij is veel vrolijker en lacht veel meer. De oorzaak van zijn klachten werd mede veroorzaakt door het niet voldoende vertrouwen hebben in zich zelf. Dat gaat beter maar daar zijn wij ook nog mee aan het werk. Wij zeggen veelvuldig als hij iets goed heeft gedaan dat hij trots mag zijn op zich zelf. Je ziet hem echt groeien in deze ontwikkeling.
Wanneer wij in de toekomst wederom klachten hebben zullen wij zeker weer contact met je opnemen. Je legt het goed en duidelijk uit en Pascal was snel op zijn gemak bij jou in de praktijk. Bij de reguliere geneeskunde hebben wij ervaren dat het vooral gaat om het weghalen van het gevolg terwijl je de oorzaak aanpakt. Klasse!
Nogmaals hartelijk bedankt.

- Ik ben dus geslaagd voor m'n rijbewijs!
Zenuwachtig was ik helemaal niet! Van te voren had ik de bach- druppeltjes ingenomen. Door de druppels voel ik me vrijer en zekerder.
Ook na de rijlessen gebruik ik ze nog steeds, en de kleine balletjes die me de kracht geven draag ik ook nog steeds bij me.
In de liefde gaat het nu ook beter.

- Ik kwam voor vermoeidheid en overgangsklachten. Er was duidelijk verbetering van de klachten, al spelen ze nog steeds op.

- Mijn pijnlijke knie is heel goed verbeterd. Ik had een goed gesprek en  ik kies  in de toekomst zeker weer voor NEI.

- Lekker dat mijn dochter weer zo snel is opgeknapt.je zag haar dezelfde avond omdraaien van een zielig hoopje naar een frisse meid.bedankt voor je hulp hierin.

- Ik ben behandeld voor mijn hooikoorts, 1 behandeling en mijn hooikoorts was weg. Een hele opluchting om niet meer een hele dag te hoeven niezen en snotteren.

- Ella zit vol energie en is ook op school heel aktief. Je vitaminespray werkt goed.

- Bij Tim zie ik geen eczeem meer, dus dat gaat ook goed.

- Mijn ervaring met Yvon voor en na een borstbesparende operatie is goed. Ze heeft vitaminesprays en Bachjes voor en na de operatie voorgeschreven, waar ik, naar mijn gevoel, veel baat bij heb gehad. Ik herstelde na de operatie wonderbaarlijk snel, zeker gezien het feit dat ik Sjögren-rheumapatiënte ben.Ik kom nog steeds regelmatig bij Yvon voor onderhoudsconsult en voel me daar goed bij. Ik verwonder me iedere keer weer dat er bepaalde blokkades opgelost worden en ik word hierdoor gesterkt, dus ik zet met veel vertrouwen deze behandelingen voort, naar gelang mijn behoefte.

- Heerlijk om geen last meer te hebben van die vreselijke PMS, je behandeling heeft goed geholpen.

- Onze dochter sliep ’s nachts heel slecht. Ik moest wel 5 a 6 keer per nacht mijn bed uit voor haar, dat heeft wel een jaar of twee geduurd. Toen zijn we naar Yvonne gegaan. Zij heeft haar behandeld. Ze moest daarbij elke dag 14 dagen lang druppeltjes innemen en een buisje met pilletjes in haar kussensloop stoppen. Helemaal geweldig. Na een aantal dagen sliep ze de hele nacht door. Dat was erg en prettig, een goede nachtrust is wel heel belangrijk.